PRIZM (PZM) voi olla ratkaisu Bitcoin ongelmiin

Kasvun ja kehityksen onnistuneen edistymiskaavion avulla digitaaliset rahaketjut tai kryptovaluuttamarkkinat ovat herättäneet paljon huomiota sijoitushenkilöiltä, ​​yrityksiltä ja myös yrityksiltä, ​​jotka haluavat ansaita tältä markkinoilta paitsi sijoittamisen myös siellä kellumisen salaustuote markkinoilla. Tämän vetovoiman vuoksi markkinoilla on paljon uusia kryptovaluutan tulijoita, ja yksi sellainen on ”PRIZM (PZM)”.

PRIZM: n (PZM) yleiskatsaus

PRIZM on hajautettu, kestävä ja itsehallittu digitaalinen valuutta, jonka Prizm Company käynnisti huhtikuussa 2017, ja sidosryhmät laativat säännöt. Sitä kutsutaan itsenäiseksi digitaaliseksi valuutaksi, jolla on hybridi konsensusjärjestelmä.

Prizm on täysin Proof-of-Stake (PoS) -tyyppinen kryptovaluutta, joka perustuu NEXT-ytimeen ja joka on rakennettu Java-kielen avoimen lähdekoodin kanssa. Tämä PoS-tekniikan erottava algoritmi ei ole riippuvainen mistään ”kolikkoajan” konseptin toteuttamisesta, toisin kuin muut PoS-tekniikkaan perustuvat kryptovaluutat. Siksi se on joustava tekniikalle, joka tunnetaan nimellä „mitään vaakalaudalla“, ja sen mahdollisiin toimiin. Tämän PZM-valuutan muodostamisessa käytetään Curve25519-salausta yhdessä normaalisti käytettyjen SHA256-hajautusalgoritmien kanssa turvallisuuden ja tarvittavan prosessointitehon tasapainottamiseksi valuutan käyttäjille.

PZM käy tällä hetkellä kauppaa 24 aktiivisella markkinoilla, joiden tarjonta on 6 000 000 000 ja joista noin 1 732 500 550,08 on liikkeessä. PZM-salausvaluuttakonseptin toteutus on, että sen avulla kuka tahansa operaattori tai kauppias voi siirtää rahaa suoraan nopeammin ja turvallisemmin, aivan kuten fyysisen käteissiirron nopeus yhdestä kädestä toiseen. PZM: llä on markkinoilla muita kilpailijoita, kuten Decred, ReddCoin, NavCoin jne.

PRIZM: n oletetaan kuitenkin olevan vahvempi markkinoilla jo nyt. Mutta siitä ei voida kuitenkaan kieltää, että se on tällä hetkellä jatkuvassa kehityksessä, ts. Tämä valuuttatekniikka kehittyy jatkuvasti. Lisäksi markkinoilla on sanottavaa, että tämä kolikko voi olla kova kilpailu Bitcoin ja voi myös pystyä vastaamaan Bitcoin ongelmakysymykseen.

Kuinka PRIZM voi olla vastaus Bitcoin ongelmiin?

Nykypäivän kryptovaluuttaekosysteemissä, kuten on ilmeistä, on monia digitaalisia sijoitustuotteita. Jotkut ovat markkinoiden hallitsijoita, jotkut ovat vanhoja ja toiset uusia tulokkaita. Silti elintärkeä asia, joka erottaa ne kaikki, on markkinoiden lopullisesti julkaistun tuotteen koko. Tämä on sijoittajien ratkaiseva ja houkutteleva parametri minkä tahansa digitaalisen valuutan valitsemiseksi. Nyt kun verrataan Prizmiä Bitcoin, sanotaan, että PRIZM (PZM) on vastaus Bitcoin ongelmiin.

Tarkastellaksemme lisää tähän kysymykseen katsotaan seuraavat erilaistuvat parametrit teknisen tutkimuksen mukaan:

  • Alun perin Prizm luotiin kryptovaluuttaversioon 2.0 vastauksena Bitcoin.
  • PZM: n improvisoidut toiminnot perustuvat Bitcoin hälyttäviin tai huomiota etsiviin ongelmallisiin toimintoihin ollakseen improvisoitu versio BTC: stä.
  • PRIZM palvelee BTC: n ongelmallisia protokolla- ja verkko-ongelmia.
  • PZM: n tekniikka pystyy tällä hetkellä käsittelemään päivittäisiä tapahtumia, jotka ovat melkein yli yhdeksän kertaa Bitcoin.
  • Kustannusten ja energiatehokkuuden suhteen teknisen tutkimuksen mukaan Prizm-verkostoon liittyi käyttökustannuksia, jotka ovat noin 2200 kertaa halvemmat kuin Bitcoin käyttökustannukset.
  • Toisin kuin Bitcoin, PZM: llä ei ole piilokustannuksia kolikoiden yksinkertaisesta varastoinnista.

Edellä mainitut ovat joitain parametreja, voidaan tutkia tarkemmin ja tutkimus voi pystyä tuomaan tarkemman kuvan kaikesta näkökulmasta, joka tällä hetkellä on.